Mostrando: 1 - 10 од 10 RESULTADOS
Uncategorized

Преглед на Unibet

Казиното „Унибет“ е една од најстарите и најстариот воспоставена линија во светот, а неодамна го прослави неговиот 20 годишнина. Основано во 1997 од Андерс Стром, визијата беше тој да го сподели своето огромно знаење за спортот, така што играчот може да направи поголем дел од казината и повеќе информации. Оваа визија …

Uncategorized

Преглед на Bwin

Bwin е добро познат онлајн букмејкер во Шпанија и во целиот свет. БетандвинВо споменав погоре и беше создаден во 1997 во Австрија, првично со 12 вработени кои учествуваат во коцкање преку Интернет. Нашите последни три години и во 2001 тие ги префрлија своите операции во Гибралтар. Стекнување и проширување на …

Uncategorized

888 спортски преглед

Имаме пакет на веб-страници кои се фокусираат на различни спортови и игри во живо во казино. Иако компанијата започна со работа во 1997 во Лондон, не беше до март 2008, кога се создаде специјална дивизија на линијата 888 Спортски фарми. завршете ги опциите за забава и …

Uncategorized

Betfair преглед

Како долг список на национални и меѓународни спортови, Betfair има долга историја како облог. Се започна во годините 90, особено во 1999, основана од Ендру и Едвард Реј Блек. Но, тоа беше неодамна кога започна да се шири во Велика Британија и да ги прошири своите пазари во Ирска и САД. Оттогаш, …

Uncategorized

Преглед на Бетсон

онлајн игри стана широко распространет тренд. Играчите ширум светот се навикнати да имаат дома, повеќето од нивните популарни игри во казино. Во овој преглед на Betsson.com околу описот на една од овие мрежи за коцкање преку Интернет. Правење пари на Интернет …

Uncategorized

Преглед на циркус

SER Circo Casino е внимателно анализиран и ни даде многу добра репутација, нуди најдобра вредност. Во нашата студија, ги зедовме предвид жалбите на играчите, предвидувања на приходите, со оригинална лиценца, квалитет на услугата, услови, надоместоци за надомест и ограничувања, и други фактори. Циркус Казино соработуваше …

Uncategorized

Преплетување преглед

Играчите кои се запишани во казиното Interwetting се наградени со пакет за поздравување за нивниот прв депозит. Барем 10 Бонус € 100% од платената сума, максималниот износ на 100 €. Овие купони се валидни за сите игри на Interwetting, но секако не …

Uncategorized

Преглед на Луција

Luckia Casino PT анализира и обезбеди многу добра репутација, што значи дека одлично казино. Во нашата студија, ги зедовме предвид жалбите на играчите, проценки на добивка, како автентична лиценца, квалитет на услугата, услови, бенефиции и ограничувања за плаќање и други фактори. Подолу, прочитајте ја приказната и деталите …

Uncategorized

Преглед за среќа

Suertia Casino анализира и ни даде многу добра репутација, што значи дека е многу добро казино. Според наше мислење, испитајте ги поплаките на играчите, придобивките од проценките, лиценцата, автентичноста на табелата, клиенти со квалитетна услуга, државата, маргините на профитот и …

Uncategorized

Преглед на Вилијам Хил

Меѓу различните популарни страници за игри во последниве години, можеби и повеќе од Вилијам Хил. Тешко е да не се разбере зошто ако веруваме во принципот дека тоа е една од најстарите игри на среќа. Оваа акција стана популарен центар во Париз во 2000, кога почна да …